Αποστολές & Πληρωμές

Αποστολες

 

Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν στον χώρο σας, με μεταφορική εταιρεία ή με courier με την ανάλογη χρέωση ανάλογα τον όγκο και το βάρος. Όλες οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 - 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

 

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 16.00 ), χωρίς καμία επιβάρυνση και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

Το siokos.com.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο.

 
Προστασίας καταναλωτών
 
Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω ασφαλούς σύνδεσης με την πύλη πληρωμών της Viva Payments. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Το siokos.com.gr δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση σας στοιχεία σας τα οποία διαχειρίζεται η Viva Payments σε ασφαλές περιβάλλον. Οι Όροι Χρήσης, τους οποίους θα καλείστε να αποδεχτείτε στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση είναι ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.
 
Πληρωμες
Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 

Η διαδικασία εξόφλησης γίνεται μέσω πιστωτικών καρτών VISA & MASTERCARD όλων των Τραπεζών και καλύπτεται για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Στην περίπτωση που πληρώσετε με πιστωτική κάρτα εφάπαξ η επιβάρυνση απο την Τράπεζα θα είναι 2,4%.

 

© Viva Payments 2015 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31

 

Μέσω PAYPAL

 

Η διαδικασία εξόφλησης της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της υπηρεσίας PayPal με επιβάρυνση 2,9%.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:  ΣΙΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αριθμός Λογαριασμού:  238 401 05409
IBAN Λογαριασμού:    GR5101102380000023840105409
BIC / SWIFT:  ETHNGRAA

 

Κάνοντας click στην κάθε τράπεζα θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας. Όταν κάνετε την κατάθεση μέσω web banking στειλετε μας με email στο info@siokos.com.gr την απόδειξη της κατάθεσης ή το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310-686068. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, προωθούμε την παραγγελία σας.