Στοιχεία Εταιρείας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται με την εμπορία ηλεκτρικών συσκευών και με εξοπλισμούς καταστημάτων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Η προσπάθειά μας να είμαστε κοντά στους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους, μας καθιστά υπεύθυνους ώστε τα προϊόντα μας να είναι σύγχρονα, ασφαλή και τεχνολογικά προσαρμοσμένα στις δικές τους ανάγκες.
Στο κατάστημά μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φούρνους, φριτέζες, καφετιέρες, παγομηχανές, μηχανήματα κουζίνας, ζυμωτήρια, πλυντήρια πιάτων, ψυγεία, και μεγάλη γκάμα σε κλιματιστικά, συμβατικά και inverter, των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Inventor, Midea, Mitsubishi, Myoto, Sharp και LG.

Tο έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρία είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ζήτηση από πλευράς όγκου, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Στοιχεία Εταιρείας

Χαλδία 2 - Συγκρότημα Νεφέλη Τ.Θ. 3120 - Νέα Πολιτεία Εύοσμος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 56224
T: + 30 2310 600078
F: + 30 2310 686068
E: info@siokos.com.gr
W: www.siokos.com.gr
 
Φορολογικά Στοιχεία

ΣΙΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΦΜ: 065994535
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ